به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت اورامان سبز، روز یکشنبه بیست و هشتم خرداماه ۱۴۰۲ با حضورمدیر عامل و کارکنان شرکت کشت و صنعت اورامان سبزو همچنین با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش، مشاور رئیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مجری برگزاری طرح پویش کیمیای هستی، مدیرعامل بانک مهر ایران و نمایندگان از نهادهای و مختلف و نیز جمعی از فرهنگیان و دانش آموزان استان؛ اختتامیه نخستین پویش کیمیای هستی و تجلیل از برگزیدگان این پویش در سالن اجتماعات اردوگاه شهید سلیمان خاطر سنندج برگزار شد.
در این همایش حامد قادرزاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری به عنوان سخنران اول با اشاره به ضرورت و اهمیت آموزش، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش تنها دستگاهی است که از همه خانواده ها در خود نماینده دارد و سیاستگذاری صحیح در آن می تواند بهترین ها را برای جامعه به ارمغان آورده و باعث مدیریت سبز در آن شود.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش بستر اصلی برای یادگیری است و افزود: اگر دانش و بینش در آموزش و پرورش نهادینه شود، جامعه از آن بهره مند می شود.
حامد قادرزاده گفت: باید فعالیت ها را متناسب با شرایط زمانی و مکانی تعبیه کنیم و مزیت نسبی را در نظر گرفته و پروژه های کلان را با محاسبه هزینه ها و منافع اجتماعی پیگیری نموده و نسل های دیگر را در نظر بگیریم.
قادرزاده در پایان سخنان خود بر دو موضوع اساسی اشاره نمودند: مسئولیت اجتماعی شرکت کشت و صنعت اورامان سبز و ارتباط بین جامعه دانش آموزی و صنعت و این اقدام ارزشمند ، از گام آموزش و پرورش در خوداتکایی دانش آموزان و توجه متوازن به ساحت های مختلف تربیت، بر برتر دیدن دانش آموزان نسبت به خود تاکید کرد و خاطرنشان کرد: توجه ویژه به دانش آموزان و نسل های آینده سبب حل بسیاری از مشکلات خواهد شد.
در ادامه برنامه هاشم ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در سخنانی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مسئولیت پذیری همه جانبه و داشتن روحیه جمعی در بین دانش آموزان را یکی از شاخصه هایی عنوان کرد که این سند به دنبال تحقق آن است.
ناظمی جلال روحیه کارآفرینی و کسب شایستگی های حرفه ای را که زمینه ساز کار مولد شود را نیز از دیگر اهداف سند تحول بیان کرد و با بیان اینکه آموزش و پرورش به دلیل تنوع فعالیت ها و گستردگی بالا، نیاز به کمک دیگر نهادها دارد، همکاری همه جانبه در زمینه تولید را زمینه ساز شکوفایی استعدادهای کارافرینی دانش آموزان عنوان کرد.
وی با اشاره به کسب تجربه های تربیتی در مدرسه، خاطرنشان کرد: مدرسه بهترین محیط برای بالندگی و آموزش مبتنی بر تربیت است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در بخش دیگر سخنان خود به اهداف این پویش پرداخت و صمن قدردانی از شرکت کشت وصنعت اورامان سبز به جهت نهادینه سازی فرهنگ تولید در مدارس، این کار را بسیار ارزشمند دانست و بر تداوم آن بر اساس ساحت های تعلیم و تربیت تاکید کرد.
هاشم ناظمی جلال این پویش را در راستای تحقق شعار سال عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد با ورود نهادها و شرکت های دیگر به محیط مدرسه، تولید در میان دانش آموزان نهادینه شده و مدارس شبانه روزی در اولویت این امر قرار گیرند.
ناظمی جلال در پایان سخنان خود نمایشگاه های خوداتکایی مدارس شبانه روزی و هنرستان ها که در دو نوبت در استان برگزار شد را نیز در همین راستا بیان کرد و گفت: از همه کسانی که در زمینه شکوفایی استعدادها و حرفه آموزی دانش آموزان تلاش و کمک می کنند قدردانی می کنیم.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت اورامان سبز نیز به عنوان دیگر سخنران این برنامه ضمن بیان نکاتی در خصوص دلایل و ضرورت های تاسیس این شرکت در منطقه مرزی بر نقش آن در ایجاد اشتغال پایدار در منطقه، بهره گیری از توان و قابلیت های بالقوه جوانان در توسعه و رشد منطقه و پیشگیری از رشد فعالیت هایی همچون کوله بری که در شان جوانان این خطه نیست پرداختند.
همچنین مهندس فرخی مجری پویش کیمیای هستی نیز در این آیین روند برگزاری این پویش را تشریح کرد. وی با تاکید ویژه بر اهمیت محیط زیست و نقش مشارکت اجتماعی در حفظ آن به ورود نهادهای فرهنگی و آموزشی در این حوزه اشاره نمودند.
در پایان این آیین دانش آموزان برتر به ارائه مقاله های موضوعی خود پرداخته و از همکاران و دانش آموزان برتر در این پویش تقدیر به عمل آمد.